Over de virtuele server

De virtuele server bepaalt uw virtuele locatie in het geselecteerde land. U kunt een virtuele server in de interface van de app selecteren. Het lijkt erop dat u zich in het geselecteerde land bevindt voor de websites en apps die u opent.

Als u op internet wilt verschijnen als een bezoeker uit een ander land, kunt u het land wijzigen dat is opgegeven in de instellingen van de virtuele server.

U kunt een specifiek land voor bezoeken aan online winkels of sociale netwerken selecteren of een beveiligde verbinding voor een specifieke website of app configureren. De instellingen van de beveiligde verbinding voor websites hebben voorrang op de geconfigureerde instellingen voor categorieën van websites.

Als u de gratis versie gebruikt, kunt u de virtuele locatie niet selecteren. De locatie wordt dan altijd automatisch geselecteerd.

De Kaspersky app ondersteunt momenteel de volgende VPN-server locaties.